Parket schuren en Olien

DÉ SPECIALIST IN HET SCHUREN EN BEHANDELEN VAN PARKETVLOEREN IN DEN HAAG ÉN OMSTREKEN

Jaar Ervaring

Vloeren per Jaar

Vloeren behandeld

Parket schuren en oliën

Ziet uw parketvloer er niet meer zo mooi uit, bijvoorbeeld door vele krassen in het hout? Dan kunt u een nieuwe vloer aanschaffen, maar u kunt uw oude vloer ook een make-over geven. Parket Schuren Almere helpt u hier graag bij. Wij houden ons al sinds 1978 bezig met het schuren, olien, lakken en waxen van verschillende soorten parketvloeren. Ook uw beschadigde vloer kunnen wij weer laten stralen.

 

kleurwaaier
Z

GECERTIFICEERD PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben 25 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd.

Z

OFFICIEEL ERKEND SPECIALIST

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Het belang van goed parket onderhoud

Uw vloer wordt iedere dag intensief gebruikt. U loopt er zelf overheen, uw kinderen lopen over de vloer heen en uw huisdieren krassen met hun nageltjes op de vloer. Daar komt nog bij dat u de hele dag door met meubels aan het schuiven bent. Gaat u bijvoorbeeld aan de eettafel zitten, dan schuift u de stoel naar achteren. De poten van uw stoel krassen over de vloer en ook hierdoor kunnen er krassen ontstaan.

Door de jaren heen, raakt uw vloer beschadigd door het intensieve gebruik. Als u de vloer niet goed onderhoudt, moet u deze al snel vervangen. Dit is zonde, want een parketvloer is niet goedkoop. U kunt dan ook het beste investeren in goed parket onderhoud. Met goed parket onderhoud gaat uw vloer namelijk veel langer mee en bespaart u op de lange termijn veel geld, simpelweg door de aanschaf van een nieuwe vloer even uit te stellen. 

Wanneer mijn parket behandelen met olie?

• uw vloer ernstig vervuild of verontreinigd is

• u kleurverschil wil weg werken

• u een beschermlaag wilt laten aanbrengen

• u minder stof wil verzamelen op uw vloer

• uw vloer opgeknapt dient te worden

Vloer schuren en oliën

U kunt natuurlijk zelf uw vloer schuren en behandelen, maar parket schuren en oliën is werkelijk een vakmanschap. Wat vaak gebeurt is dat u de gehuurde machine niet gewend bent. Zodra u al schurend stilstaat, ontstaat er razendsnel op die plek een deuk. Deze deuken zijn bijna niet meer weg te krijgen. Bespaar uzelf ergernis en schakel een professional in. Wij hebben alle machines en materialen in huis en wij schuren óók langs de plinten netjes zonder te beschadigen. Uiteraard werken wij geheel stofvrij. Het is niet nodig kasten af te plakken en voor mensen met allergieën is onze werkmethode ideaal. Sinds 1978 leveren wij perfect gladde vloeren op, die onze parketteurs voor u schitterend afwerken met olie.

Onderhoudsadviezen voor na het oliën

Nadat wij het parket schuren en oliën, is het fijn als u daar zo lang mogelijk profijt van kunt hebben. Een van de voordelen van parket oliën is dat het daarna makkelijk te onderhouden is. Particulieren doen er goed aan in ieder geval twee maal per week te stofzuigen. Bij bedrijven raden wij dagelijks stofzuigen aan. Indien gewenst kunt u ook nat reinigen, maar uiteraard alleen met een vochtig klamme doek. Bij extreem veel water neemt het hout immers het water op. Het kan dan opzwellen en krom trekken en kan grijs worden van kleur. Vanzelfsprekend gebruikt u geen gewone schoonmaakmiddelen, die kunnen agressief zijn. Bij geoliede vloeren loopt u dan het risico dat de afwerklaag vegen krijgt die er nooit meer uitgaan. Indien gewenst kunt u eens in de zoveel tijd een onderhoudsolie gebruiken.

Tips om uw parket in goede conditie te houden

Naast het onderhoud zijn er twee simpele tips die wij graag met u delen. Uiteraard heeft u deurmatten voor de voeten te vegen. Maar gebruik liever geen deurmatten van rubber of van latex. Daar zitten weekmakers in die uw vloer kunnen verkleuren. Ook moet een kleed kunnen ventileren. Stofzuigen doet u met de parketzuigmond. Deze zal in tegenstelling tot andere zuigborstels niet schurend werken.

 

Parket schuren

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Behandeling met Olie

Behandeling met Lak

Behandeling met Wax

MDF Plinten monteren

De voordelen van parket schuren en oliën

Olie geeft een schitterende matte uitstraling aan uw parketvloer. Alle nerven blijven goed zichtbaar en de houtstructuur wordt als het ware uitgelicht. Olie is in verschillende kleuren verkrijgbaar en daardoor kunt u uw vloer door ons laten personaliseren. Vooral eikenhouten parketvloeren zijn hier zeer geschikt voor. Parket olie heeft als bestanddeel hard-wax dat een laag over het parket legt, die beschermt tegen vloeistof. De voordelen van parket oliën zijn dat u kleurverschillen per beschadiging later nog kunt bijwerken. Nadat wij een houten vloer schuren en oliën, heeft de vloer tussen de 24 en 48 uur droogtijd nodig om uit te harden. Hoe meer u de vloer ontziet, hoe mooier het uiteindelijke resultaat zal worden. Kortom de voordelen van parket schuren en oliën zijn ongekend. Onze professionele parketteurs komen uw parket schuren en oliën. Wij schuren stofvrij! Of u nu particulier of een bedrijf bent, maak nu vrijblijvend een afspraak!

Kleurwaaier parket olie