Parket schuren en oliën

Laat uw parket schuren en oliën door een erkend parketbedrijf

Kies de Expert

9

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wij komen graag voor een vrijblijvende vloerinspectie

9

GARANTIE OP GELEVERD WERK

Goede garantie voorwaarde na oplevering

Vloer schuren door de Expert

Parket schuren en oliën

Ziet uw parketvloer er niet meer zo mooi uit, bijvoorbeeld door vele krassen in het hout? Dan kunt u een nieuwe vloer aanschaffen, maar u kunt uw oude vloer ook een make-over geven. Parket Schuren Almere helpt u hier graag bij. Wij houden ons al sinds 1978 bezig met het schuren, olien, lakken en waxen van verschillende soorten parketvloeren. Ook uw beschadigde vloer kunnen wij weer laten stralen.

Het belang van goed parket onderhoud

Uw vloer wordt iedere dag intensief gebruikt. U loopt er zelf overheen, uw kinderen lopen over de vloer heen en uw huisdieren krassen met hun nageltjes op de vloer. Daar komt nog bij dat u de hele dag door met meubels aan het schuiven bent. Gaat u bijvoorbeeld aan de eettafel zitten, dan schuift u de stoel naar achteren. De poten van uw stoel krassen over de vloer en ook hierdoor kunnen er krassen ontstaan.

Door de jaren heen, raakt uw vloer beschadigd door het intensieve gebruik. Als u de vloer niet goed onderhoudt, moet u deze al snel vervangen. Dit is zonde, want een parketvloer is niet goedkoop. U kunt dan ook het beste investeren in goed parket onderhoud. Met goed parket onderhoud gaat uw vloer namelijk veel langer mee en bespaart u op de lange termijn veel geld, simpelweg door de aanschaf van een nieuwe vloer even uit te stellen.

Wanneer mijn parket behandelen met olie?

• uw vloer ernstig vervuild of verontreinigd is

• u kleurverschil wil weg werken

• u een beschermlaag wilt laten aanbrengen

• u minder stof wil verzamelen op uw vloer

• uw vloer opgeknapt dient te worden

Vloer schuren en oliën

U kunt natuurlijk zelf uw vloer schuren en behandelen, maar parket schuren en oliën is werkelijk een vakmanschap. Wat vaak gebeurt is dat u de gehuurde machine niet gewend bent. Zodra u al schurend stilstaat, ontstaat er razendsnel op die plek een deuk. Deze deuken zijn bijna niet meer weg te krijgen. Bespaar uzelf ergernis en schakel een professional in. Wij hebben alle machines en materialen in huis en wij schuren óók langs de plinten netjes zonder te beschadigen. Uiteraard werken wij geheel stofvrij. Het is niet nodig kasten af te plakken en voor mensen met allergieën is onze werkmethode ideaal. Sinds 1978 leveren wij perfect gladde vloeren op, die onze parketteurs voor u schitterend afwerken met olie.

Onderhoudsadviezen voor na het oliën

Nadat wij het parket schuren en oliën, is het fijn als u daar zo lang mogelijk profijt van kunt hebben. Een van de voordelen van parket oliën is dat het daarna makkelijk te onderhouden is. Particulieren doen er goed aan in ieder geval twee maal per week te stofzuigen. Bij bedrijven raden wij dagelijks stofzuigen aan. Indien gewenst kunt u ook nat reinigen, maar uiteraard alleen met een vochtig klamme doek. Bij extreem veel water neemt het hout immers het water op. Het kan dan opzwellen en krom trekken en kan grijs worden van kleur. Vanzelfsprekend gebruikt u geen gewone schoonmaakmiddelen, die kunnen agressief zijn. Bij geoliede vloeren loopt u dan het risico dat de afwerklaag vegen krijgt die er nooit meer uitgaan. Indien gewenst kunt u eens in de zoveel tijd een onderhoudsolie gebruiken.

Tips om uw parket in goede conditie te houden

Naast het onderhoud zijn er twee simpele tips die wij graag met u delen. Uiteraard heeft u deurmatten voor de voeten te vegen. Maar gebruik liever geen deurmatten van rubber of van latex. Daar zitten weekmakers in die uw vloer kunnen verkleuren. Ook moet een kleed kunnen ventileren. Stofzuigen doet u met de parketzuigmond. Deze zal in tegenstelling tot andere zuigborstels niet schurend werken.

De voordelen van parket schuren en oliën

Olie geeft een schitterende matte uitstraling aan uw parketvloer. Alle nerven blijven goed zichtbaar en de houtstructuur wordt als het ware uitgelicht. Olie is in verschillende kleuren verkrijgbaar en daardoor kunt u uw vloer door ons laten personaliseren. Vooral eikenhouten parketvloeren zijn hier zeer geschikt voor. Parket olie heeft als bestanddeel hard-wax dat een laag over het parket legt, die beschermt tegen vloeistof. De voordelen van parket oliën zijn dat u kleurverschillen per beschadiging later nog kunt bijwerken. Nadat wij een houten vloer schuren en oliën, heeft de vloer tussen de 24 en 48 uur droogtijd nodig om uit te harden. Hoe meer u de vloer ontziet, hoe mooier het uiteindelijke resultaat zal worden. Kortom de voordelen van parket schuren en oliën zijn ongekend. Onze professionele parketteurs komen uw parket schuren en oliën. Wij schuren stofvrij! Of u nu particulier of een bedrijf bent, maak nu vrijblijvend een afspraak!

Jaren Ervaring

Complete projecten

Onze laatste projecten

Parket schuren en oliën | Woning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen

Project
Eengezin Woning Amstelveen
40 m² Schuren en Oliën

Datum
18 Mei 2017

Over dit project

Bij deze woning gelegen in hartje Amstelveen hebben we de vloer machinaal 3x geschuurd en voorzien van Royal 2K kleur olie. De olie is in 2 lagen aangebracht zodat deze optimaal bestand is tegen vuil en stof. Ook deze parketvloer is weer als nieuw.

Parket schuren en lakken | Woning Volendam

Onderhouden door Parket Schuren Volendam

Project
Hoekwoning Volendam
56 m² Schuren en Olien

Datum
29 Mei 2017

Over dit project

In deze grachtenwoning in Volendam hebben we een lamel parket bestaande uit stroken grondig geschuurd 3maal en gepolijst. Vervolgens hebben we de vloer voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Wederom een prachtig resultaat.

Parket schuren en oliën | Woning Den Haag

Onderhouden door Parket Schuren Den Haag

Project
Appartement Den Haag
62 m² Schuren en Oliën

Datum
19 Juni 2017

Over dit project

Voor deze eengezinswoning in Den Haag hebben we een massieve visgraatvloer machinaal geschuurd (3x) en gepolijst en vervolgens voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Ook deze vloer hebben wij weer als nieuw mogen opleveren.

Parket schuren en oliën | Tussenwoning Almere

Onderhouden door Parket Schuren Almere

Project
Tussenwoning Almere
32 m² Schuren en Oliën

Datum
6 Juni 2017

Over dit project

Voor deze klant in Almere hebben wij een massieve stroken vloer geschuurd en in de 2 componenten olie van Royl 2K gezet. Na het grondige schuren en behandelen is deze vloer weer als nieuw.

Direct een afspraak maken

Wilt u uw vloer op de korte termijn laten behandelen door een ervaren en betrouwbare expert? Neem dan contact met ons op en plan direct een afspraak in voor een vakkundige behandeling van uw houten vloer. Wij komen graag zo snel mogelijk bij u langs om uw parketvloer die broodnodige make-over te geven. Voor u het weet, straalt uw vloer als nooit tevoren en ziet uw interieur er weer geweldig uit. Wilt u meer weten over ons bedrijf, voor u een afspraak maakt voor het behandelen van uw parketvloer? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel nu met

+31 (0)85-1301477

ONS WERKGEBIED IN EN RONDOM Almere:

Parket schuren Almere beschikt over vele partners die samen als ons gespecialiseerd zijn in het schuren van parketvloeren. Wanneer je opzoek bent naar parket schuren Amersfoort, parket schuren Harderwijk parket schuren Lelystad of parket schuren Hilversum dan komt u wellicht terecht op een van onze andere websites binnen deze regio.

In de regio Noord Holland en u zoekt naar parket schuren kunt al snel uit bij Parket schuren Amsterdam, Parket schuren Haarlem, Parket schuren zaandam tot aan parket schuren Den helder en alle tussenliggende plaatsen Purmerend, Alkmaar of Hoorn.

Lokaal zijn wij gevestigd op adres: Roald Amundsenstraat 156, 1363KH Almere

Call Now Button