Parket schuren

DÉ SPECIALIST IN HET SCHUREN EN BEHANDELEN VAN PARKETVLOEREN IN FLEVOLAND ÉN OMSTREKEN

Jaar Ervaring

Vloeren per Jaar

Vloeren behandeld

Parket schuren door dé specialist uit Almere

Wij hebben bijna 30 jaar ervaring in het parket schuren en behandelen van alle soorten parketvloeren. Wilt u kwaliteit voor de goede prijs? Dan is Parket Schuren Almere de partij die u kan helpen. Een parketvloer is waarschijnlijk een van de beste aankopen die u kunt doen als u de uitstraling van uw woning een niveau hoger wilt tillen. Dergelijke vloeren zijn duurzaam, in tal van uitvoeringen verkrijgbaar en bieden een unieke look.

Natuurlijk is het kopen van een parket ook een hele verantwoordelijkheid. Als u wilt dat de vloer lang meegaat en er mooi uit blijft zien, dan is het immers belangrijk deze regelmatig te onderhouden. Veel aspecten van het onderhoud kunt u zelf verrichten (zoals het stofzuigen en boenen van de vloer), maar andere taken worden dan weer best aan een specialist overgelaten. Zoals het schuren van de parketvloer. Wat meer informatie over wat schuren precies is en welke voordelen het biedt (alsook enkele aandachtspunten) is hier ongetwijfeld op zijn plaats.

Hoe kunt u een vloer schuren?

Hoewel het parket schuren een eenvoudige opdracht mag klinken, komen er heel wat zaken bij kijken. Het spreekt dan ook voor zich dat u best beroep doet op een professional om het werk tot een goed einde te brengen. Hoe parket schuren? Met behulp van een professional die over alle nodige kennis en ervaring beschikt, en daarbij toegang heeft tot al het nodige materiaal om voor een verfijnde afwerking te zorgen. Het schuren van een parketvloer omvat immers meer dan gewoon de oneffenheden verwijderden; het vereist een nauwkeurige, onderbouwde aanpak die precies is afgestemd op het materiaal waaruit de vloer is gemaakt, het soort beschadiging of slijtage en zelfs de ouderdom van de vloer. Met het gebruik van kwalitatief materiaal en kennis over verschillende soorten parket vloeren kan een professional ongetwijfeld het beste uit uw parket vloer halen.

Het resultaat is een parketvloer die er weer als nieuw uitziet, en daarbij veel aangenamer is om te gebruiken. Op die manier oogt uw woning meteen weer mooier en kunt u genieten van een vloer de perfect bij de uitstraling van de ruimte past!

Parket schuren
Parket schuren Almere
Z

GECERTIFICEERD PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd.

Z

OFFICIEEL ERKEND SPECIALIST

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Stofvrij parket schuren, dé oplossing voor elke parketvloer

Vaak kampen huishoudens met het probleem dat er heel wat stof op de vloer komt te liggen na het schuren. Dit is inderdaad vervelend, omdat het verwijderen van dat stof op zich al een hele taak is, één die u natuurlijk het liefst van al uit de weg gaat. De beste manier om hier korte metten mee te maken is door uw vloer stofvrij te laten schuren. Ook het lakken van de vloer is hierdoor beter te realiseren.

Stofvrij schuren bespaart u immers heel wat tijd, doordat alle stofdeeltje en houtrestjes die tijdens het schuren vrijkomen worden opgevangen in een soort van container. Deze kan dan daarna eenvoudig geledigd worden. Een specialist weet precies hoe een dergelijk apparaat gebruikt moet worden, zodat uw vloer niet enkel mooi en afgewerkt is, maar ook nog eens vrij van vervelend stof!

Waarom uw vloer opnieuw laten schuren

De voordelen op een rij:

Een parketvloer draagt, zoals reeds vermeld, alleen maar bij aan de uitstraling en het comfort van de woning. Het onderhoud speelt hierbij een grote rol, en soms zal het zelfs nodig zijn om het parket te laten schuren. Waarom parket schuren nu precies zo’n goed idee is (en welke problemen hiermee opgelost kunnen worden), is een interessante vraag die een duidelijk antwoord behoeft!

1. Parket schuren neemt oneffenheden weg

Parket is mooi omdat het natuurlijk oogt, maar dat betekent ook dat er al snel oneffenheden gaan ontstaan die de globale uitstraling van de vloer negatief beïnvloeden. Schuren neemt deze oneffenheden weg (zeker als er nauwkeurig wordt gewerkt door een professional), waardoor het oppervlak weer egaal is en de vloer weer als nieuw oogt!

2. Parket schuren gebeurt op deskundige wijze

Als u het parket laat schuren door een specialist, dan bent u zeker van een uitstekend resultaat. Hoewel u natuurlijk ook zelf aan de slag kunt met een dergelijk schuurtoestel, weet een expert precies welke delen van de vloer het meest kwetsbaar zijn, en hoe de machine gehanteerd moet worden om tot het beste resultaat te komen.

3. Parket schuren doet de vloer langer meegaan

Tenslotte zorgt het schuren van uw parketvloer er natuurlijk ook voor dat deze langer meegaat. Als oneffenheden en lelijke kantjes of andere delen worden weggewerkt, dan is het risico op verdere beschadigingen immers veel kleiner. Hoe egaler het oppervlak, hoe kleiner de kans dat er stukjes parket gaan uitsteken, enzovoort. En dat zorgt er natuurlijk voor dat de vloer veel langer meegaat, wat u financieel alleen maar voordelen oplevert! Parket Schuren Almere is de specialist.

Parket Schuren Almere© voorziet u van gedegen advies en kwaliteit

Parket Schuren Almere is al jarenlang gespecialiseerd in het schuren en onderhouden van parket- en houten vloeren schuren en is inmiddels een bekende naam in de regio Almere.
Profiteer van 30 jaar succes en maak gauw een afspraak voor een beoordelingsbezoek. Parket Schuren Almere laat uw houten vloer weer stralen.

Een vloer schuren een niet te onderschatten opdracht

Parket schuren is dus een belangrijke opdracht die een professionele aanpak vereist. Zoals vermeld kunt u als doe-het-zelver natuurlijk een groot deel van deze taak op zich nemen, of problemen in de eerste plaats al vermijden (door de vloer goed te onderhouden en regelmatig op kleine schaal te schuren). Wilt u echter zeker zijn van een topresultaat dat lang meegaat en prachtig oogt, dan is beroep doen op een professional essentieel!

Parket schuren

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Behandeling met Olie

Behandeling met Lak

Behandeling met Wax

MDF Plinten monteren