Parket Schuren Almere Poort

DÉ SPECIALIST IN HET SCHUREN EN BEHANDELEN VAN PARKETVLOEREN IN FLEVOLAND ÉN OMSTREKEN 

Jaar Ervaring

Vloeren per Jaar

Vloeren behandeld

Een nieuwe houten vloer kopen is beslist niet altijd noodzakelijk

Iedereen die beschikt over een houten vloer krijgt er vroeg of laat mee te maken. Plotseling die zo bekende en gevreesde zwarte vochtvlekken op je vloer. Ineens vallen al die door zand en steen veroorzaakte krassen op de houten vloer je op en ben je – denk je- aan een nieuwe en kostbare houten vloer toe. Toch is dat beslist niet altijd noodzakelijk. Parket schuren Almere Poort heeft andere en meer voordelige opties: parket schuren en lakken bijvoorbeeld, of parket schuren en olien. Soms kan zelfs parket reinigen alleen al voldoende zijn om je vloer er weer als nieuw uit te laten zien. De professionals uit Almere Poort helpen je graag en op professionele wijze verder. Bovendien kost dit aanzienlijk minder geld dan het kopen en laten aanleggen van een nieuwe houten vloer. Wie voor kwalitatief uitstekend parket onderhoud gaat, die kiest voor het bedrijf in Almere.

Behandeling met Olie

Behandeling met Lak

Behandeling met Wax

MDF Plinten monteren

Parketspecialist van Almere Poort

Als je denkt dat er iets aan je vloer moet gebeuren of je veronderstelt dat vanwege het verzuimen van parket onderhoud alleen een nieuwe houten vloer nog een optie is, bel dan meteen met de parketspecialist uit Almere Poort, hét adres voor alles op het gebied van parket onderhoud. Telefonisch kunnen zij je al informeren over de mogelijkheden als ze beschikken over gegevens als het soort hout van je vloer, de legvorm en of je vloer vast of ‘zwevend’ is. Op basis van die informatie kan zelfs al een eerste prijsindicatie gegeven worden en kan er eventueel een vervolgafspraak vastgelegd worden. Die vervolgafspraak bestaat doorgaans uit een grondige inspectie van de vloer, uitgevoerd door een deskundige op het gebied van parket van het bedrijf in Almere Poort, die aan de hand van zijn bevindingen aan kan geven of parket schuren en olien, parket schuren en waxen of parket reinigen e beste optie is. Dat advies zal altijd eerlijk zijn en op basis van ervaring en vakkennis.

WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD VOOR EEN GEDEGEN ADVIES

Parket schuren en waxen

De specialist uit Almere is hét adres als je steeds meer lelijke krassen en deuken in de vloer ontdek of het gewoon tijd vindt voor een andere uitstraling of kleur van de vloer. Ook bij waterschade of kleurverschil is Parket schuren Almere Poort de ideale partner. Behalve advies, voeren ze uiteraard zelf de stofvrije schuurwerkzaamheden uit. Naar gelang de beschadigingen zal een tijdsplan opgesteld worden. Het schuren gebeurt in lagen. Hoe meer schade, hoe arbeidsintensiever de schuurwerkzaamheden zullen zijn. Stofvrij schuren biedt overigens voordeel voor zowel medewerkers als bewoners. Parket schuren en olien of schuren en waxen vraagt vaak ook een vorm van nabehandeling. Ook over deze ‘nazorg’ kan Parket schuren Almere Poort je prima bijstaan, zoals zij ook weten hoe de schuur zo lang mogelijk in optimale conditie gehouden kan worden. Dat kan vaak al heel simpel. Bijvoorbeeld door het aanbrengen van viltjes onder de poten van je meubelen. Ook het aanschaffen van een inloopmat houdt zand – vaak de oorzaak van krassen- is aan te raden. De ervaren medewerkers van de Parket specialist uit Almere Poort vertellen je ook over de wijze waarop je de vloer het best schoon kunt houden na de behandeling. Let wel: de klant is Koning en er wordt aan de hand van de (on)mogelijkheden van jou als klant een plan gemaakt.

Parket renovatie, zo goed als nieuw

Wie Parket schuren Almere Poort inschakelt, bespaart vaak (veel) geld. Het aanschaffen van een nieuwe vloer is vaak helemaal niet nodig, de werkzaamheden die de specialisten uit Almere uitvoeren zijn minder kostbaar en bezorgen je een zo goed als nieuwe houten vloer. Een vloer die amper van nieuw te onderscheiden is en waarmee je weer jarenlang vooruit kunt.

Kosten besparen

Kortom; wie zich meer en meer ergert aan de lelijke en storende krassen en deuken in de houten vloer en vreest dat parket onderhoud geen oplossing meer biedt, hoeft beslist niet meteen een nieuwe houten vloer aan te schaffen. De professionals uit Almere laten namelijk al sinds 1978 zien dat parket schuren (of parket reinigen) en olien of parket schuren en waxen ook effectieve en prijstechnisch gunstigere manieren zijn om de vloer weer zo goed als nieuw te maken.

Vakmensen van Parket Schuren Almere

Het inschakelen van de vakmensen uit Almere verzekert je van een professioneel bewerkte vloer waaraan je jarenlang plezier zult beleven. Bovendien vertellen ze alles over de perfecte manier van parket onderhoud. En in vergelijking met de koop van een nieuwe vloer bespaart het behoorlijk wat geld.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD VOOR EEN GEDEGEN ADVIES

Parket schuren Zuid Holland
Parket schuren Den Haag

PROJECTEN PARTICULIEREN

PROJECTEN BEDRIJVEN

Werkgebied: Parket schuren Almere

 

Een parketvloer schuren doen wij niet alleen in Flevoland. Ook de omringende plaatsen met een straal van ongeveer 30 km bedienen wij.

Bent u ook opzoek naar een lokale parketteur met ervaring rondom Almere of in omringende plaatsen zoals:

Lelystad, Huizen, Nijkerk, Hilversum, Dronte, Zeewolde Amersfoort, Nijkerk,  Amsterdam, Diemen, Harderwijk, Ermelo en alle overige plaatsen in een staal van 30 km.

 

Ons team van ervaren parketteurs helpen u graag om uw houten vloer weer vakkundig te renoveren! Parket schuren Den Haag is onderdeel van onze hoofdonderneming Schuur Expert