Parket Schuren Almere Poort

Dé expert in het schuren en behandelen van parketvloeren in Almere en omgeving.

Laat uw gegevens bij ons achter en wij nemen spoedig contact met u op. Bij vragen kunt u ons ook telefonisch bereiken op nummer: 085 – 13 01 477

N

GECERTIFICEERDE PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 25 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn gecertificeerd vakman

N

OFFICIEEL ERKEND 5 STERREN SPECIALIST

Wij zijn officieel 5 sterren Specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

N

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Dé Schuur Expert komt bij u over de vloer om de juiste gegevens te verkrijgen voor het maken van een duidelijke offerte.

N

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

9

WANNEER UW PARKET SCHUREN?

 • Krassen en deukjes in uw parketvloer
 • Kleurverschillen door zonlicht
 • Tijd voor andere uitstraling of kleur
 • Bij (water)schade aan uw houten vloer
 • Bij uitbreiding van uw houten vloer
 • U wilt graag een onderhoudsvriendelijke vloer
9

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Garantie op alle werkzaamheden
 • Eigen parketteurs in dienst
 • Uitvoering dus ook in het weekend en ‘s nachts
 • Op korte termijn in te plannen
 • Parket Schuren gebeurt stofvrij
9

WAAROM OFFERTE AANVRAGEN?

 • Binnen twee minuten een prijsopgave
 • Snelle opvolging van uw aanvraag
 • Persoonlijk contact
 • Gratis advies op locatie
 • Heldere afspraken zwart op wit

Houten vloer schuren ®

Een nieuwe houten vloer kopen is beslist niet altijd noodzakelijk

Iedereen die beschikt over een houten vloer krijgt er vroeg of laat mee te maken. Plotseling die zo bekende en gevreesde zwarte vochtvlekken op je vloer. Ineens vallen al die door zand en steen veroorzaakte krassen op de houten vloer je op en ben je – denk je- aan een nieuwe en kostbare houten vloer toe. Toch is dat beslist niet altijd noodzakelijk. Parket schuren Almere Poort heeft andere en meer voordelige opties: parket schuren en lakken bijvoorbeeld, of parket schuren en olien. Soms kan zelfs parket reinigen alleen al voldoende zijn om je vloer er weer als nieuw uit te laten zien. De professionals uit Almere Poort helpen je graag en op professionele wijze verder. Bovendien kost dit aanzienlijk minder geld dan het kopen en laten aanleggen van een nieuwe houten vloer. Wie voor kwalitatief uitstekend parket onderhoud gaat, die kiest voor het bedrijf in Almere.

Parketspecialist van Almere Poort

Als je denkt dat er iets aan je vloer moet gebeuren of je veronderstelt dat vanwege het verzuimen van parket onderhoud alleen een nieuwe houten vloer nog een optie is, bel dan meteen met de parketspecialist uit Almere Poort, hét adres voor alles op het gebied van parket onderhoud. Telefonisch kunnen zij je al informeren over de mogelijkheden als ze beschikken over gegevens als het soort hout van je vloer, de legvorm en of je vloer vast of ‘zwevend’ is. Op basis van die informatie kan zelfs al een eerste prijsindicatie gegeven worden en kan er eventueel een vervolgafspraak vastgelegd worden. Die vervolgafspraak bestaat doorgaans uit een grondige inspectie van de vloer, uitgevoerd door een deskundige op het gebied van parket van het bedrijf in Almere Poort, die aan de hand van zijn bevindingen aan kan geven of parket schuren en olien, parket schuren en waxen of parket reinigen e beste optie is. Dat advies zal altijd eerlijk zijn en op basis van ervaring en vakkennis.

Parket schuren en waxen

De specialist uit Almere is hét adres als je steeds meer lelijke krassen en deuken in de vloer ontdek of het gewoon tijd vindt voor een andere uitstraling of kleur van de vloer. Ook bij waterschade of kleurverschil is Parket schuren Almere Poort de ideale partner. Behalve advies, voeren ze uiteraard zelf de stofvrije schuurwerkzaamheden uit. Naar gelang de beschadigingen zal een tijdsplan opgesteld worden. Het schuren gebeurt in lagen. Hoe meer schade, hoe arbeidsintensiever de schuurwerkzaamheden zullen zijn. Stofvrij schuren biedt overigens voordeel voor zowel medewerkers als bewoners. Parket schuren en olien of schuren en waxen vraagt vaak ook een vorm van nabehandeling. Ook over deze ‘nazorg’ kan Parket schuren Almere Poort je prima bijstaan, zoals zij ook weten hoe de schuur zo lang mogelijk in optimale conditie gehouden kan worden. Dat kan vaak al heel simpel. Bijvoorbeeld door het aanbrengen van viltjes onder de poten van je meubelen. Ook het aanschaffen van een inloopmat houdt zand – vaak de oorzaak van krassen- is aan te raden. De ervaren medewerkers van de Parket specialist uit Almere Poort vertellen je ook over de wijze waarop je de vloer het best schoon kunt houden na de behandeling. Let wel: de klant is Koning en er wordt aan de hand van de (on)mogelijkheden van jou als klant een plan gemaakt.

Kom met ons in contact

25 jaar ervaring in het renoveren van houten vloeren

Wij werken met de allerbeste specialisten van Nederland.

 

Dé Schuur Expert geeft deskundig advies

Parket renovatie, zo goed als nieuw

Wie Parket schuren Almere Poort inschakelt, bespaart vaak (veel) geld. Het aanschaffen van een nieuwe vloer is vaak helemaal niet nodig, de werkzaamheden die de specialisten uit Almere uitvoeren zijn minder kostbaar en bezorgen je een zo goed als nieuwe houten vloer. Een vloer die amper van nieuw te onderscheiden is en waarmee je weer jarenlang vooruit kunt.

Kosten besparen

Kortom; wie zich meer en meer ergert aan de lelijke en storende krassen en deuken in de houten vloer en vreest dat parket onderhoud geen oplossing meer biedt, hoeft beslist niet meteen een nieuwe houten vloer aan te schaffen. De professionals uit Almere laten namelijk al sinds 1978 zien dat parket schuren (of parket reinigen) en olien of parket schuren en waxen ook effectieve en prijstechnisch gunstigere manieren zijn om de vloer weer zo goed als nieuw te maken.

Vakmensen van Parket Schuren Almere

Het inschakelen van de vakmensen uit Almere verzekert je van een professioneel bewerkte vloer waaraan je jarenlang plezier zult beleven. Bovendien vertellen ze alles over de perfecte manier van parket onderhoud. En in vergelijking met de koop van een nieuwe vloer bespaart het behoorlijk wat geld.

Houten vloer schuren

Krijg gratis Onderhoudstips

Klanten aan het woord

“Toe we over Houten vloer Schuren te horen kregen en het werk hadden gezien waren wij al snel verkocht. Wat een vakmanschap bedankt van het prachtige werk dat jullie hebben geleverd.”

Fam. Berkel

“Geweldige nieuwe vloer terug gekregen. Wauw staan er versteld van…. wat een vakmanschap en geweldige afwerking van onze oude houten vloer. We zullen jullie ieder aanbevelen bedankt.”

Fam. Mooibroek

“Onze parketvloer die we al ruim 20 jaar hebben liggen was wel toe aan een grondig herstel. Binnen 1 dag een gloed nieuwe vloer terug. Geschuurd en gelakt. Wij zijn er weer helemaal blij mee.”

Fam. Bruins

ONS WERKGEBIED IN EN RONDOM Almere:

Parket schuren Almere beschikt over vele partners die samen als ons gespecialiseerd zijn in het schuren van parketvloeren. Wanneer je opzoek bent naar parket schuren Amersfoort, parket schuren Almere parket schuren Lelystad of parket schuren Hilversum dan komt u wellicht terecht op een van onze andere websites binnen deze regio.

In de regio Noord Holland en u zoekt naar parket schuren kunt al snel uit bij Parket schuren Amsterdam, Parket schuren Haarlem, Parket schuren zaandam tot aan parket schuren Den helder en alle tussenliggende plaatsen Purmerend, Alkmaar of Hoorn.

Lokaal zijn wij gevestigd op adres: Roald Amundsenstraat 156, 1363KH Almere

Call Now Button