Parket Onderhoud

DÉ SPECIALIST IN HET SCHUREN EN BEHANDELEN VAN PARKETVLOEREN IN ALMERE ÉN OMSTREKEN

Jaar Ervaring

Vloeren per Jaar

Vloeren behandeld

Parket onderhoud door dè meester parketteur van Parket schuren Almere.

Parket onderhoud via parket schuren Almere, uw erkende parketteur. Een parketvloer draagt ongetwijfeld bij aan de uitstraling van de woning of bedrijf en het comfort dat u er ervaart. Het spreekt dan ook voor zich dat u op zoek gaat naar de beste manier om deze vloer te onderhouden. Net zoals elk ander onderdeel van de woning (en alle voorzieningen die daarbij komen kijken), is het onderhoud van de parketvloer een delicate zaak. Alleen met de juiste vlieguren en apparatuur krijgt u het mooiste resultaat.

Beroep doen op een professionele dienst die het werk van u overneemt, is dan een slimme zet om méér uit uw vloer te kunnen halen. Dankzij professionele methodes, met deskundige materialen en een vakkundige nauwkeurigheid bent u op die manier zeker van een optimaal onderhoud van uw parketvloer. Wat houdt parketonderhoud nu precies in, en waarom is het zo belangrijk?

kleurwaaier
Z

GECERTIFICEERD PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben 25 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd.

Z

OFFICIEEL ERKEND SPECIALIST

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Het belang van goed onderhoud bij vloer renovatie

Het is onvermijdelijk dat elke parketvloer slijt, ouder wordt en ooit niet meer zo mooi oogt als toen u hem net kocht. In de loop der tijd kunnen er altijd krassen ontstaan. Maar het hout kan ook gewoon verouderen en er veel minder mooi gaan uitzien. Regelmatig parket onderhoud is dan ook vanzelfsprekend essentieel om de levensduur van uw parketvloer. En dus ook het comfort dat ermee bereikt wordt, te verbeteren.

Er zijn verschillende manieren waarop men een houten vloer schuren. Een duidelijk overzicht daarop is dan ook belangrijk als u precies wilt weten waar u zich aan kunt verwachten.

De vloer schuren

De eerste optie is om te vloer te laten schuren. Hoewel dit een eenvoudige opdracht kan lijken, komt er heel wat nauwkeurigheid en deskundige kennis bij kijken. Een professioneel team is dan ook een must als u meer wil halen uit het schuren van uw vloer en zeker wil zijn van een betrouwbaar. Parket schuren Almere is de expert voor u.

Eerst en vooral gaat de professional de vloer analyseren en beoordelen, waarna men bepaald welke methode het meest geschikt is. Zodra u ziet dat de vloer beschadigd is geraakt, of dat er zich krassen of andere oneffenheden in bevinden. Raadpleeg dan een specialist om u te helpen. Op die manier kan de vloer geschuurd worden, nog voor de situatie te ernstig wordt en het u veel meer geld en kopzorgen gaat kosten.

De vloer stofvrij schuren

Het is ook mogelijk om de vloer stofvrij te laten schuren, afhankelijk van het materiaal. Het voordeel van deze erkent renovatie methode is dat u geen last zal hebben van restjes hout, waardoor de vloer er dus nog mooier zal uitzien. Bij gewoon schuren worden oneffenheden immers weggewerkt door deze af te slijpen, waardoor uw parket er al snel vol van ligt. Bij stofvrij schuren bent u echter nog sneller zeker van een krasvrije vloer!

Belangrijke factoren bij parket onderhoud

Belangrijk bij parket onderhoud, welke methode men ook gebruikt, is de houtsoort die gebruikt wordt, alsook de legvorm en of er sprake is van een zwevende of vaste vloer. Op basis van deze factoren kan een prijs geïndiceerd worden, waarna u dus eenvoudig kunt beslissen of u beroep wilt doen op de onderhoudsdienst.

Het professionele team geeft hoe dan ook altijd een realistische beoordeling van de staat van de vloer, zodat u meer duidelijkheid heeft over welke stappen ondernomen moeten worden, en welk resultaat u kunt verwachten!

Het belang van professioneel advies bij onderhoud

Veel mensen denken heel wat zelf te kunnen doen als het gaat om parket onderhoud. Hoewel regelmatig schoonmaken en zorgvuldig omspringen met de vloer alleen maar zal helpen om deze intact te houden.

Van een perfecte afwerking tot het vullen van gaatjes en het frezen van planken, Parket Schuren Almere is de specialist. Op die manier wordt opgehoopt vuil verwijderd, en ziet de vloer er vanbuiten weer veel mooier en nieuwer uit. Daarbij kunt u altijd rekenen op professioneel advies in verband met parket vloer renovatie, zodat u daar zelf ook aan kunt bijdragen.

Zo kunt u vilt onder stoelpoten leggen om de vloer te beschermen, of een loopmat plaatsen. U kunt de vloer met een gewone stofzuiger schoonmaken, maar u kunt ook een dweil of mop gebruiken. Belangrijk is om te vermijden dat de vloer te vaak nat wordt (bijvoorbeeld tijdens het dweilen), aangezien dit de randen van de vloer snel zwart en dus lelijk maakt. Houten vloer schuren kunt u het beste door ons laten doen.

Parket schuren

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Behandeling met Olie

Behandeling met Lak

Behandeling met Wax

MDF Plinten monteren

Nog meer mogelijkheden voor parket onderhoud

Natuurlijk kan een vloer op verschillende manieren aftakelen. Zo kan het gebeuren dat de laklaag, die zich bovenop de vloer bevindt, af gaat bladeren of er minder mooi gaat uitzien. In dat geval is het eveneens belangrijk om beroep te doen op een specialist die dit voor u oplost om een prachtige, betrouwbaar resultaat te kunnen bereiken! Ook hebben wij Parket schuren Hilversum als onderdeel.

Kleurwaaier parket olie