Parket Schuren Almere Stad

DÉ SPECIALIST IN HET SCHUREN EN BEHANDELEN VAN PARKETVLOEREN IN FLEVOLAND ÉN OMSTREKEN 

Jaar Ervaring

Vloeren per Jaar

Vloeren behandeld

Parket schuren Almere Stad

Wilt u uw parket schuren Almere Stad? Dat is een uitstekend idee. Met het verstrijken van de jaren gaat uw houten vloer er namelijk op achteruit. Parket schuren kan dit verouderingsproces echter tenietdoen en knapt iedere parketvloer weer helemaal op. Van ontsierende zwarte vegen tot vochtkringen en van deuken tot flinke krassen in het hout. Na een behandeling door onze ervaren en BONA gecertificeerde parketteurs ziet uw vloer eruit alsof hij net is gelegd. Wilt u dat wij ook uw parketvloer deze prachtbehandeling geven? Neem dan direct contact met ons op en plan een afspraak in. We komen graag langs voor een inspectie, aan de hand waarvan we u een goed advies kunnen geven.

Behandeling met Olie

Behandeling met Lak

Behandeling met Wax

MDF Plinten monteren

Parket reinigen of schuren?

Wij kunnen uw houten vloer op meerdere manieren opknappen. Het hangt af van het gebruikte beschermmiddel en de huidige staat van uw vloer of u kunt kiezen voor parket reinigen of parket schuren. Is uw parket vervuild, maar slechts licht beschadigd? En is er wax of olie op aangebracht? Dan kunt u kiezen voor het parket reinigen. Dit doen onze parketteurs met behulp van krachtige schoonmaakmiddelen, zodat uw vloer weer netjes schoon wordt. Is uw parket gelakt, of is het ernstiger beschadigd? Dan is het tijd voor uw parket schuren Almere. Hierbij halen we in meerdere grove en fijne schuurgangen een dunne laag van uw parket, zodat beschadigingen en verkleuringen worden verwijderd. Na het professioneel reinigen of schuren wordt uw parket voorzien van een nieuwe laag beschermmiddel.

WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD VOOR EEN GEDEGEN ADVIES

Kennis en ervaring met parket schuren sinds 1978

Voor het begin van ons parketbedrijf in Almere gaan we terug naar 1978. In de loop der jaren hebben we ons steeds meer mogen ontwikkelen tot de parket expert bij uitstek voor zowel Almere als de wijde omgeving. We bedienen heel Flevoland en voorzien zowel bedrijven als particulieren van de mooiste parket renovaties. Onze ruime kennis en ervaring zorgt ervoor dat we zelfs de meest lelijke en meest beschadigde parketvloeren uitstekend kunnen herstellen.

Parket schuren en lakken

Het schuren van uw houten vloer is slechts de helft van de hele renovatie. De andere helft bestaat uit het toevoegen van een kwalitatief hoogwaardig beschermmiddel. Eén van de opties hiervoor is parketlak. Dit middel is verkrijgbaar in tientallen fraaie kleuren en in matte en glanzende varianten. Nadat u uw favoriete kleur gekozen heeft kunnen onze parketteurs aan de slag gaan. In een paar dunne lagen brengen ze beschermende lak op uw vloer aan. Uw parket schuren en lakken beschermt de vloer optimaal tegen zaken als zand, stof en vocht.

Parket schuren olien

Ook uw parket schuren en olien behoort bij ons tot de mogelijkheden. Kies wederom uit tientallen prachtige tinten uw favoriet en laat deze door onze parketteurs zorgvuldig aanbrengen. Uw houten vloer begint weer helemaal te stralen en krijgt een zeer fraaie matte en natuurlijk look. Het nervenpatroon van het hout komt hiermee volledig tot zijn recht en u kunt er weer volop van genieten. Parket schuren en olien is onder meer bij vloerverwarming een uitstekende keuze. Doordat het goed bestand is tegen wisselingen in de temperatuur kan het zijn beschermende werking altijd blijven doen. Ook zijn wij gespecialiseerd in het houten visgraat vloer schuren.

Parket schuren en waxen

Gaat u liever voor een gewaxte vloer? Ook hiervoor hebben onze ervaren parketteurs alles in huis. Maak uit diverse prachtige kleuren een goede keuze, kies voor mat of zijdemat en vervolgens wordt ook dit middel vakkundig aangebracht op uw geschuurde vloer. Het voordeel van uw parket schuren en waxen is dat wanneer na enige tijd toch weer een ontsiering in uw vloer ontstaat, u dit simpel kunt bijwerken. Breng gewoon een klein beetje wax aan op de vlek en hij wordt netjes weggewerkt.

Zelf zorgen voor goed parket onderhoud

Na een bezoek van de parket experts uit Almere is het van belang dat u zelf zorgt voor goed parket onderhoud. Dit houdt onder meer in dat u regelmatig uw houten vloer even vrij moet maken van vuil en stof. In uw woning volstaat het om ongeveer twee keer in de week even met de bezem of stofzuiger met een parketborstel over de vloer te gaan. In een zakelijke omgeving raden we u aan dit dagelijks te doen. Zo nu en dan moet u uw vloer ook grondiger reinigen. Welke middelen hiervoor het beste zijn hangt af van het gebruikte beschermmiddel. Een gelakte houten vloer vraagt bijvoorbeeld om een ander schoonmaakmiddel dan gewaxt of geolied parket.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD VOOR EEN GEDEGEN ADVIES

Parket schuren Zuid Holland
Parket schuren Den Haag

PROJECTEN PARTICULIEREN

PROJECTEN BEDRIJVEN

Werkgebied: Parket schuren Almere

 

Een parketvloer schuren doen wij niet alleen in Flevoland. Ook de omringende plaatsen met een straal van ongeveer 30 km bedienen wij.

Bent u ook opzoek naar een lokale parketteur met ervaring rondom Almere of in omringende plaatsen zoals:

Lelystad, Huizen, Nijkerk, Hilversum, Dronte, Zeewolde Amersfoort, Nijkerk,  Amsterdam, Diemen, Harderwijk, Ermelo en alle overige plaatsen in een staal van 30 km.

 

Ons team van ervaren parketteurs helpen u graag om uw houten vloer weer vakkundig te renoveren! Parket schuren Den Haag is onderdeel van onze hoofdonderneming Schuur Expert