Parket Schuren Almere Stad

Dé expert in het schuren en behandelen van parketvloeren in Almere en omgeving.

Laat uw gegevens bij ons achter en wij nemen spoedig contact met u op. Bij vragen kunt u ons ook telefonisch bereiken op nummer: 085 – 13 01 477

N

GECERTIFICEERDE PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 25 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn gecertificeerd vakman

N

OFFICIEEL ERKEND 5 STERREN SPECIALIST

Wij zijn officieel 5 sterren Specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

N

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Dé Schuur Expert komt bij u over de vloer om de juiste gegevens te verkrijgen voor het maken van een duidelijke offerte.

N

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

9

WANNEER UW PARKET SCHUREN?

 • Krassen en deukjes in uw parketvloer
 • Kleurverschillen door zonlicht
 • Tijd voor andere uitstraling of kleur
 • Bij (water)schade aan uw houten vloer
 • Bij uitbreiding van uw houten vloer
 • U wilt graag een onderhoudsvriendelijke vloer
9

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Garantie op alle werkzaamheden
 • Eigen parketteurs in dienst
 • Uitvoering dus ook in het weekend en ‘s nachts
 • Op korte termijn in te plannen
 • Parket Schuren gebeurt stofvrij
9

WAAROM OFFERTE AANVRAGEN?

 • Binnen twee minuten een prijsopgave
 • Snelle opvolging van uw aanvraag
 • Persoonlijk contact
 • Gratis advies op locatie
 • Heldere afspraken zwart op wit

Houten vloer schuren ®

Parket schuren Almere Stad

Wilt u uw parket schuren Almere Stad? Dat is een uitstekend idee. Met het verstrijken van de jaren gaat uw houten vloer er namelijk op achteruit. Parket schuren kan dit verouderingsproces echter tenietdoen en knapt iedere parketvloer weer helemaal op. Van ontsierende zwarte vegen tot vochtkringen en van deuken tot flinke krassen in het hout. Na een behandeling door onze ervaren en BONA gecertificeerde parketteurs ziet uw vloer eruit alsof hij net is gelegd. Wilt u dat wij ook uw parketvloer deze prachtbehandeling geven? Neem dan direct contact met ons op en plan een afspraak in. We komen graag langs voor een inspectie, aan de hand waarvan we u een goed advies kunnen geven.

Parket reinigen of schuren?

Wij kunnen uw houten vloer op meerdere manieren opknappen. Het hangt af van het gebruikte beschermmiddel en de huidige staat van uw vloer of u kunt kiezen voor parket reinigen of parket schuren. Is uw parket vervuild, maar slechts licht beschadigd? En is er wax of olie op aangebracht? Dan kunt u kiezen voor het parket reinigen. Dit doen onze parketteurs met behulp van krachtige schoonmaakmiddelen, zodat uw vloer weer netjes schoon wordt. Is uw parket gelakt, of is het ernstiger beschadigd? Dan is het tijd voor uw parket schuren Almere. Hierbij halen we in meerdere grove en fijne schuurgangen een dunne laag van uw parket, zodat beschadigingen en verkleuringen worden verwijderd. Na het professioneel reinigen of schuren wordt uw parket voorzien van een nieuwe laag beschermmiddel.

Kennis en ervaring met parket schuren sinds 1978

Voor het begin van ons parketbedrijf in Almere gaan we terug naar 1978. In de loop der jaren hebben we ons steeds meer mogen ontwikkelen tot de parket expert bij uitstek voor zowel Almere als de wijde omgeving. We bedienen heel Flevoland en voorzien zowel bedrijven als particulieren van de mooiste parket renovaties. Onze ruime kennis en ervaring zorgt ervoor dat we zelfs de meest lelijke en meest beschadigde parketvloeren uitstekend kunnen herstellen.

Parket schuren en lakken

Het schuren van uw houten vloer is slechts de helft van de hele renovatie. De andere helft bestaat uit het toevoegen van een kwalitatief hoogwaardig beschermmiddel. Eén van de opties hiervoor is parketlak. Dit middel is verkrijgbaar in tientallen fraaie kleuren en in matte en glanzende varianten. Nadat u uw favoriete kleur gekozen heeft kunnen onze parketteurs aan de slag gaan. In een paar dunne lagen brengen ze beschermende lak op uw vloer aan. Uw parket schuren en lakken beschermt de vloer optimaal tegen zaken als zand, stof en vocht.

Parket schuren olien

Ook uw parket schuren en olien behoort bij ons tot de mogelijkheden. Kies wederom uit tientallen prachtige tinten uw favoriet en laat deze door onze parketteurs zorgvuldig aanbrengen. Uw houten vloer begint weer helemaal te stralen en krijgt een zeer fraaie matte en natuurlijk look. Het nervenpatroon van het hout komt hiermee volledig tot zijn recht en u kunt er weer volop van genieten. Parket schuren en olien is onder meer bij vloerverwarming een uitstekende keuze. Doordat het goed bestand is tegen wisselingen in de temperatuur kan het zijn beschermende werking altijd blijven doen. Ook zijn wij gespecialiseerd in het houten visgraat vloer schuren.

Kom met ons in contact

25 jaar ervaring in het renoveren van houten vloeren

Wij werken met de allerbeste specialisten van Nederland.

 

Dé Schuur Expert geeft deskundig advies

Parket schuren en waxen

Gaat u liever voor een gewaxte vloer? Ook hiervoor hebben onze ervaren parketteurs alles in huis. Maak uit diverse prachtige kleuren een goede keuze, kies voor mat of zijdemat en vervolgens wordt ook dit middel vakkundig aangebracht op uw geschuurde vloer. Het voordeel van uw parket schuren en waxen is dat wanneer na enige tijd toch weer een ontsiering in uw vloer ontstaat, u dit simpel kunt bijwerken. Breng gewoon een klein beetje wax aan op de vlek en hij wordt netjes weggewerkt.

Zelf zorgen voor goed parket onderhoud

Na een bezoek van de parket experts uit Almere is het van belang dat u zelf zorgt voor goed parket onderhoud. Dit houdt onder meer in dat u regelmatig uw houten vloer even vrij moet maken van vuil en stof. In uw woning volstaat het om ongeveer twee keer in de week even met de bezem of stofzuiger met een parketborstel over de vloer te gaan. In een zakelijke omgeving raden we u aan dit dagelijks te doen. Zo nu en dan moet u uw vloer ook grondiger reinigen. Welke middelen hiervoor het beste zijn hangt af van het gebruikte beschermmiddel. Een gelakte houten vloer vraagt bijvoorbeeld om een ander schoonmaakmiddel dan gewaxt of geolied parket.

Houten vloer schuren

Kom in contact 

Klanten aan het woord

“Toe we over Houten vloer Schuren te horen kregen en het werk hadden gezien waren wij al snel verkocht. Wat een vakmanschap bedankt van het prachtige werk dat jullie hebben geleverd.”

Fam. Berkel

“Geweldige nieuwe vloer terug gekregen. Wauw staan er versteld van…. wat een vakmanschap en geweldige afwerking van onze oude houten vloer. We zullen jullie ieder aanbevelen bedankt.”

Fam. Mooibroek

“Onze parketvloer die we al ruim 20 jaar hebben liggen was wel toe aan een grondig herstel. Binnen 1 dag een gloed nieuwe vloer terug. Geschuurd en gelakt. Wij zijn er weer helemaal blij mee.”

Fam. Bruins

ONS WERKGEBIED IN EN RONDOM Almere:

Parket schuren Almere beschikt over vele partners die samen als ons gespecialiseerd zijn in het schuren van parketvloeren. Wanneer je opzoek bent naar parket schuren Amersfoort, parket schuren Almere parket schuren Lelystad of parket schuren Hilversum dan komt u wellicht terecht op een van onze andere websites binnen deze regio.

In de regio Noord Holland en u zoekt naar parket schuren kunt al snel uit bij Parket schuren Amsterdam, Parket schuren Haarlem, Parket schuren zaandam tot aan parket schuren Den helder en alle tussenliggende plaatsen Purmerend, Alkmaar of Hoorn.

Lokaal zijn wij gevestigd op adres: Roald Amundsenstraat 156, 1363KH Almere

Call Now Button