Parket Reinigen

DÉ SPECIALIST IN HET SCHUREN EN BEHANDELEN VAN PARKETVLOEREN IN ALMERE ÉN OMSTREKEN

Jaar Ervaring

Vloeren per Jaar

Vloeren behandeld

Parket reinigen

Bent u op zoek naar professionele parketteurs in Almere en omgeving? Zoek niet langer en neem contact met ons op. Wij werken al meer dan 40 jaar aan vloeren en zijn specialist op het gebied van parket reinigen en schuren. Bij ons geniet u altijd van een vakkundige en snelle aanpak. Uw parket ziet er na een onderhoudsbeurt weer stralend uit en kan er weer een lange tijd mee door. Het parket schuren en waxen is een investering in uw vloer. Eens in de zoveel tijd is het gewoon nodig om uw parketvloer een goede beurt te geven. Uw parket schuren Almere? Wij staan voor u klaar. Hoe wij te werk gaan? Dat leest u hier.

Een specialistische aanpak

Wij zijn actief in parket schuren Almere en omgeving sinds 1978. Wij hebben dus ruime ervaring in het onderhoud van uw parket. Van het parket reinigen tot het parket schuren en waxen. Ons bedrijf werkt met vakkundige parketteurs. Wij zijn kenners op het gebied van parket en weten iedere vloer te voorzien van een nieuwe en schone laag. Laat professionals uw parket schoonmaken en schuren voor het beste resultaat.

kleurwaaier
Z

GECERTIFICEERD PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben 25 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd.

Z

OFFICIEEL ERKEND SPECIALIST

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Zelf doen of laten doen

Natuurlijk is het altijd de vraag of u zelf het parket aan gaat pakken, of dat u dit voor u laat doen. Er zijn genoeg middeltjes op de markt die uw parket schuren en olien en een geweldig resultaat beloven. Echter, het parket reinigen is nog niet zo eenvoudig als het lijkt. Wanneer u een product gebruikt dat niet past bij uw parket, dan kunt u meer schade aanrichten, dan dat u verhelpt. Daarnaast is het parket schuren en lakken een intensieve klus. Het kost veel tijd en energie voor de onervaren klusser. Geniet van een snelle en vakkundige onderhoudsbeurt. Geef het parket schuren en lakken uit handen en geniet van een geweldig resultaat. Niet alleen geniet je dan van een geweldige service, ook voorkom je dat het probleem zelf groter maakt. Investeer in jouw vloer en laat jouw parket professioneel onder handen nemen. Parket schuren Almere dat kun je het beste aan specialistische parketteurs overlaten.

Parket onderhoud

Het onderhouden van het parket is cruciaal voor de beste staat van het parket. Eens in de zoveel jaar is een goede schoonmaak en reinigingsbeurt nodig voor het parket onderhoud. Niet alleen blijft uw parket zo langer mooi en heeft u er langer plezier van, ook doet dit veel voor de uitstraling in huis. Een oude parketvloer wordt sneller vies en is lastiger om schoon te houden. Wanneer u lang wacht met een onderhoudsbeurt, bent u uiteindelijk verder van huis. Kies ervoor om uw parket goed te laten onderhouden voor het beste resultaat. Een goede reinigingsbeurt of het parket laten schuren en in de wax laten zetten. Het zijn intensieve klussen, laat deze daarom door profesionnals uitvoeren. Onze parketteurs werken snel en vakkundig. Geef uw parketvloer een goede onderhoudsbeurt en geniet van een prachtig resultaat.

Alle soorten vloeren

Bij ons kunt u terecht voor alle soorten parket en houten vloeren. Iedereen vloer is anders en vergt een unieke aanpak. Er is veel verschil tussen parket. Het ene parket is gevoeliger dan het andere. Kies daarom voor de beste aanpak en laat deskundige parketteurs uw vloer aanpakken. Van simpele parketvloeren van kunststof, tot houten vloeren en vloeren met een visgraatmotief. Wij zorgen ervoor dat uw vloer in goede staat blijft en optimaliseren het resultaat. Ga bijvoorbeeld nooit zelf enthousiast aan de slag met het parket schuren en olien van een visgraat vloer. U kunt het motief verpesten door een te snelle schuurbeurt. Kies voor een goede aanpak bij iedere vloer. Wij kunnen inzien of uw vloer poreus is of extra voorzichtigheid vereist is. Wilt u weten of wij wat voor uw vloer kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op de website en zie welke vloeren wij allemaal aanpakken.

Wanneer mijn parket behandelen met waxen?

• uw vloer ernstig vervuild of verontreinigd is

• u kleurverschil wil weg werken

• u een beschermlaag wilt laten aanbrengen

• u minder stof wil verzamelen op uw vloer

• uw vloer opgeknapt dient te worden

 

Een vlek verwijderen

Het kan zijn dat niet het hele parket gereinigd en geschuurd hoeft te worden. Heeft u bijvoorbeeld nare vochtplekken of lastige vlekken die niet uit de vloer te krijgen zijn? Ook dan kunt u beroep doen op onze specialisme. Voor losse vlekken kunnen wij de juiste oplossingen vinden. Ga niet zomaar met een schoonmaakmiddel aan de slag om de vlekken te verwijderen. Hierdoor kun je soms de vlek wel wegkrijgen, maar ook een nare afdruk in het parket. Laat de vlek op professionele manier reinigen en geniet van het beste resultaat. Wij kunnen vlekken snel en effectief verwijderen van de vloer en uw parketvloer is weer als nieuw. Heeft u laatst een feestje gehad en is er bijvoorbeeld wijn gevallen op uw parketvloer? Laat dit dan professioneel verwijderen door onze parketservice in Almere en omstreken.

 

Parket schuren

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Behandeling met Olie

Behandeling met Lak

Behandeling met Wax

MDF Plinten monteren

Service op maat

Iedere vloer is ander, dat weten wij als geen ander. Wij bieden daarom een gratis inspectie en offerte aan. Neem online of telefonisch contact met ons op voor meer informatie en het maken van een afspraak. Wij komen langs en bekijken de staat van de vloer. Vervolgens kunnen wij service op maat bieden. Wat heeft uw vloer precies nodig en wat zijn de mogelijkheden voor uw vloer? Tijdens de gratis inspectie zullen wij een offerte opstellen. Deze service is geheel vrijblijvend en u kunt zelf bepalen of u gebruik wilt maken van ons aanbod.

Geniet van een prachtig resultaat na een schuurbeurt van uw pakket. Wilt u meer informatie over de services? Neem dan online of telefonisch contact met ons op.

Parket schuren en lakken

De voordelen: 1.) Gelakte vloeren gaan erg lang mee, tot wel 14 jaar lang. Dat is langer dan gewaxte of geoliede vloeren. 2.) Er zijn lakken beschikbaar die nagenoeg hetzelfde effect geven als olie, zoals mat, zijde-mat, mat en extreem matte laksoorten. 3.) Ook gelakte vloeren zijn goed tegen vocht bestand.

De nadelen: Een nadeel van gelakte vloeren is dat kleuren niet mogelijk is.

Neem contact met ons op voor een afspraak

Uw vloer laten schuren in de regio Hilversum is een expertklus die u het beste door een professional kunt laten uitvoeren die gebruikmaakt van de beste methoden en machines die verkrijgbaar zijn. Neem nu contact met Parket Schuren Almere ons op voor vrijblijvende informatie of een oriënterende afspraak. Wij helpen u graag verder!

Kleurwaaier parket olie