Parket reinigen

Laat uw parket reinigen door een erkend parketbedrijf 

Kies de Expert

9

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wij komen graag voor een vrijblijvende vloerinspectie
9

GARANTIE OP GELEVERD WERK

Goede garantie voorwaarde na oplevering

Vloer schuren door de Expert

Wanneer mijn parket reinigen

Parket reinigen

Bent u op zoek naar professionele parketteurs in Almere en omgeving? Zoek niet langer en neem contact met ons op. Wij werken al meer dan 40 jaar aan vloeren en zijn specialist op het gebied van parket reinigen en schuren. Bij ons geniet u altijd van een vakkundige en snelle aanpak. Uw parket ziet er na een onderhoudsbeurt weer stralend uit en kan er weer een lange tijd mee door. Het parket schuren en waxen is een investering in uw vloer. Eens in de zoveel tijd is het gewoon nodig om uw parketvloer een goede beurt te geven. Uw parket schuren Almere? Wij staan voor u klaar. Hoe wij te werk gaan? Dat leest u hier.

Een specialistische aanpak

Wij zijn actief in parket schuren Almere en omgeving sinds 1978. Wij hebben dus ruime ervaring in het onderhoud van uw parket. Van het parket reinigen tot het parket schuren en waxen. Ons bedrijf werkt met vakkundige parketteurs. Wij zijn kenners op het gebied van parket en weten iedere vloer te voorzien van een nieuwe en schone laag. Laat professionals uw parket schoonmaken en schuren voor het beste resultaat.

Zelf doen of laten doen

Natuurlijk is het altijd de vraag of u zelf het parket aan gaat pakken, of dat u dit voor u laat doen. Er zijn genoeg middeltjes op de markt die uw parket schuren en olien en een geweldig resultaat beloven. Echter, het parket reinigen is nog niet zo eenvoudig als het lijkt. Wanneer u een product gebruikt dat niet past bij uw parket, dan kunt u meer schade aanrichten, dan dat u verhelpt. Daarnaast is het parket schuren en lakken een intensieve klus. Het kost veel tijd en energie voor de onervaren klusser. Geniet van een snelle en vakkundige onderhoudsbeurt. Geef het parket schuren en lakken uit handen en geniet van een geweldig resultaat. Niet alleen geniet je dan van een geweldige service, ook voorkom je dat het probleem zelf groter maakt. Investeer in jouw vloer en laat jouw parket professioneel onder handen nemen. Parket schuren Almere dat kun je het beste aan specialistische parketteurs overlaten.

Parket onderhoud

Het onderhouden van het parket is cruciaal voor de beste staat van het parket. Eens in de zoveel jaar is een goede schoonmaak en reinigingsbeurt nodig voor het parket onderhoud. Niet alleen blijft uw parket zo langer mooi en heeft u er langer plezier van, ook doet dit veel voor de uitstraling in huis. Een oude parketvloer wordt sneller vies en is lastiger om schoon te houden. Wanneer u lang wacht met een onderhoudsbeurt, bent u uiteindelijk verder van huis. Kies ervoor om uw parket goed te laten onderhouden voor het beste resultaat. Een goede reinigingsbeurt of het parket laten schuren en in de wax laten zetten. Het zijn intensieve klussen, laat deze daarom door profesionnals uitvoeren. Onze parketteurs werken snel en vakkundig. Geef uw parketvloer een goede onderhoudsbeurt en geniet van een prachtig resultaat.

Alle soorten vloeren

Bij ons kunt u terecht voor alle soorten parket en houten vloeren. Iedereen vloer is anders en vergt een unieke aanpak. Er is veel verschil tussen parket. Het ene parket is gevoeliger dan het andere. Kies daarom voor de beste aanpak en laat deskundige parketteurs uw vloer aanpakken. Van simpele parketvloeren van kunststof, tot houten vloeren en vloeren met een visgraatmotief. Wij zorgen ervoor dat uw vloer in goede staat blijft en optimaliseren het resultaat. Ga bijvoorbeeld nooit zelf enthousiast aan de slag met het parket schuren en olien van een visgraat vloer. U kunt het motief verpesten door een te snelle schuurbeurt. Kies voor een goede aanpak bij iedere vloer. Wij kunnen inzien of uw vloer poreus is of extra voorzichtigheid vereist is. Wilt u weten of wij wat voor uw vloer kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op de website en zie welke vloeren wij allemaal aanpakken.

Wanneer mijn parket behandelen met waxen?

• uw vloer ernstig vervuild of verontreinigd is

• u kleurverschil wil weg werken

• u een beschermlaag wilt laten aanbrengen

• u minder stof wil verzamelen op uw vloer

• uw vloer opgeknapt dient te worden

 

Een vlek verwijderen

Het kan zijn dat niet het hele parket gereinigd en geschuurd hoeft te worden. Heeft u bijvoorbeeld nare vochtplekken of lastige vlekken die niet uit de vloer te krijgen zijn? Ook dan kunt u beroep doen op onze specialisme. Voor losse vlekken kunnen wij de juiste oplossingen vinden. Ga niet zomaar met een schoonmaakmiddel aan de slag om de vlekken te verwijderen. Hierdoor kun je soms de vlek wel wegkrijgen, maar ook een nare afdruk in het parket. Laat de vlek op professionele manier reinigen en geniet van het beste resultaat. Wij kunnen vlekken snel en effectief verwijderen van de vloer en uw parketvloer is weer als nieuw. Heeft u laatst een feestje gehad en is er bijvoorbeeld wijn gevallen op uw parketvloer? Laat dit dan professioneel verwijderen door onze parketservice in Almere en omstreken.

Service op maat

Iedere vloer is ander, dat weten wij als geen ander. Wij bieden daarom een gratis inspectie en offerte aan. Neem online of telefonisch contact met ons op voor meer informatie en het maken van een afspraak. Wij komen langs en bekijken de staat van de vloer. Vervolgens kunnen wij service op maat bieden. Wat heeft uw vloer precies nodig en wat zijn de mogelijkheden voor uw vloer? Tijdens de gratis inspectie zullen wij een offerte opstellen. Deze service is geheel vrijblijvend en u kunt zelf bepalen of u gebruik wilt maken van ons aanbod.

Geniet van een prachtig resultaat na een schuurbeurt van uw pakket. Wilt u meer informatie over de services? Neem dan online of telefonisch contact met ons op.

Parket schuren en lakken

De voordelen: 1.) Gelakte vloeren gaan erg lang mee, tot wel 14 jaar lang. Dat is langer dan gewaxte of geoliede vloeren. 2.) Er zijn lakken beschikbaar die nagenoeg hetzelfde effect geven als olie, zoals mat, zijde-mat, mat en extreem matte laksoorten. 3.) Ook gelakte vloeren zijn goed tegen vocht bestand.

De nadelen: Een nadeel van gelakte vloeren is dat kleuren niet mogelijk is.

Neem contact met ons op voor een afspraak

Uw vloer laten schuren in de regio Hilversum is een expertklus die u het beste door een professional kunt laten uitvoeren die gebruikmaakt van de beste methoden en machines die verkrijgbaar zijn. Neem nu contact met Parket Schuren Almere ons op voor vrijblijvende informatie of een oriënterende afspraak. Wij helpen u graag verder!

Jaren Ervaring

Complete projecten

Onze laatste projecten

Parket schuren en oliën | Woning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen

Project
Eengezin Woning Amstelveen
40 m² Schuren en Oliën

Datum
18 Mei 2017

Over dit project

Bij deze woning gelegen in hartje Amstelveen hebben we de vloer machinaal 3x geschuurd en voorzien van Royal 2K kleur olie. De olie is in 2 lagen aangebracht zodat deze optimaal bestand is tegen vuil en stof. Ook deze parketvloer is weer als nieuw.

Parket schuren en lakken | Woning Volendam

Onderhouden door Parket Schuren Volendam

Project
Hoekwoning Volendam
56 m² Schuren en Olien

Datum
29 Mei 2017

Over dit project

In deze grachtenwoning in Volendam hebben we een lamel parket bestaande uit stroken grondig geschuurd 3maal en gepolijst. Vervolgens hebben we de vloer voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Wederom een prachtig resultaat.

Parket schuren en oliën | Woning Den Haag

Onderhouden door Parket Schuren Den Haag

Project
Appartement Den Haag
62 m² Schuren en Oliën

Datum
19 Juni 2017

Over dit project

Voor deze eengezinswoning in Den Haag hebben we een massieve visgraatvloer machinaal geschuurd (3x) en gepolijst en vervolgens voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Ook deze vloer hebben wij weer als nieuw mogen opleveren.

Parket schuren en oliën | Tussenwoning Almere

Onderhouden door Parket Schuren Almere

Project
Tussenwoning Almere
32 m² Schuren en Oliën

Datum
6 Juni 2017

Over dit project

Voor deze klant in Almere hebben wij een massieve stroken vloer geschuurd en in de 2 componenten olie van Royl 2K gezet. Na het grondige schuren en behandelen is deze vloer weer als nieuw.

Direct een afspraak maken

Over onsWilt u uw vloer op de korte termijn laten behandelen door een ervaren en betrouwbare expert? Neem dan contact met ons op en plan direct een afspraak in voor een vakkundige behandeling van uw houten vloer. Wij komen graag zo snel mogelijk bij u langs om uw parketvloer die broodnodige make-over te geven. Voor u het weet, straalt uw vloer als nooit tevoren en ziet uw interieur er weer geweldig uit. Wilt u meer weten over ons bedrijf, voor u een afspraak maakt voor het behandelen van uw parketvloer? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel nu met

+31 (0)85-1301477

ONS WERKGEBIED IN EN RONDOM Almere:

Parket schuren Almere beschikt over vele partners die samen als ons gespecialiseerd zijn in het schuren van parketvloeren. Wanneer je opzoek bent naar parket schuren Amersfoort, parket schuren Harderwijk parket schuren Lelystad of parket schuren Hilversum dan komt u wellicht terecht op een van onze andere websites binnen deze regio.

In de regio Noord Holland en u zoekt naar parket schuren kunt al snel uit bij Parket schuren Amsterdam, Parket schuren Haarlem, Parket schuren zaandam tot aan parket schuren Den helder en alle tussenliggende plaatsen Purmerend, Alkmaar of Hoorn.

Lokaal zijn wij gevestigd op adres: Roald Amundsenstraat 156, 1363KH Almere

Call Now Button