Parket Schuren Almere Buiten

DÉ SPECIALIST IN HET SCHUREN EN BEHANDELEN VAN PARKETVLOEREN IN FLEVOLAND ÉN OMSTREKEN 

Jaar Ervaring

Vloeren per Jaar

Vloeren behandeld

Parket schuren Almere Buiten

Parket schuren Almere Buiten is de ideale manier om uw beschadigde, verouderde of verkleurde houten vloer weet helemaal als nieuw te maken. Wanneer uw parketvloer net ligt ziet hij er natuurlijk schitterend uit. U kunt zich dan nog niet voorstellen hoe hij na een aantal jaren begint te veranderen. Doordat hij iedere dag opnieuw zeer intensief gebruikt wordt en ook ongelukjes wel eens plaatsvinden gaat uw parket er op achteruit. Van een grote vaas bloemen die omvalt tot uw kinderen of kleinkinderen die met zanderige voetjes over de vloer rennen, het laat allemaal zijn sporen na. Ook zware meubels die al een tijd op dezelfde plek staan en logge stoelen die verplaatst worden maken deuken en krassen in het hout. Door het inhuren van de parket experts van Almere en heel Flevoland kunt u al dit soort lelijke plekken geheel laten verwijderen. We verzorgen een perfecte parket renovatie bij u thuis, waarbij uw houten vloer als nieuw wordt.

 

Behandeling met Olie

Behandeling met Lak

Behandeling met Wax

MDF Plinten monteren

40 jaar ervaring met parket schuren

We zijn in 1978 met ons bedrijf gestart, wat betekent dat we al weer 40 jaar bezig zijn met parket schuren in de regio Almere. We hebben dus behoorlijk wat ervaring op zak en houden daarnaast uiteraard ook de laatste ontwikkelingen in ons vak bij. Zo zijn we een tijd geleden gestart met stofvrij schuren. Een echte innovatie, die ons in staat stelt om nog sneller te werken. Bovendien zorgt deze prachtige methode ervoor dat losse stofdeeltjes en houtpartikels niet meer de vrije loop krijgen. Ze worden voortaal direct afgezogen door een speciaal stofzuigapparaat. Allergieën spelen hierdoor een stuk minder op en uw kamers blijven lekker schoon. Het schuren zelf gaat nog altijd via de beproefde methode. In 3 tot 4 schuurgangen gaan we te werk met grof schuren en fijn schuren. Uw vloer wordt hierdoor helemaal glad en is klaar om afgewerkt te worden.

WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD VOOR EEN GEDEGEN ADVIES

Verschillende keuzes bij uw parket schuren

Woont u in Almere of elders in Flevoland, dan zijn wij de juiste keuze voor uw parket schuren. We zijn altijd snel ter plaatse en komen de parket renovatie uitvoeren wanneer het u het beste uitkomt. In de meeste gevallen hebben we slechts één tot twee dagen nodig voor uw parket schuren Almere. Wel moet u daarbij nog de droogtijd van het afwerkmiddel optellen. Dit is meestal tussen de 24 en 48 uur. Voor het afwerken van uw vloer kunt u kiezen uit drie mooie opties: lakken, olien en waxen. Het ene middel zorgt voor een fraaie glanzende parketvloer, terwijl het andere juist een mooie matte finish aan het hout geeft. De keuze voor welke variant het mag worden is natuurlijk altijd aan u.

 

Parket schuren en lakken

U zit bij ons helemaal goed wanneer u kiest voor uw parket schuren en lakken in Almere. De lak die we gebruiken is altijd van hoge kwaliteit en wordt in een aantal zeer dunne laagjes aangebracht. Door tussentijds te polijsten kan de lak zich optimaal hechten aan uw houten vloer. Zodra het geheel is opgedroogd is uw parketvloer goed bestand tegen vloeistoffen, vuil en stof. Parketlak is leverbaar in verschillende kleuren en in zowel matte als glanzende soorten. Nadat uw parketvloer gerenoveerd en behandeld is moet u voor een optimaal resultaat goed parket onderhoud blijven plegen. Onze parketteurs geven u altijd graag wat tips over hoe u dit het beste kunt doen.

 

Parket schuren en olien

We kunnen uw parket renovatie Almere ook uitvoeren door parket schuren en olien. Onder meer in klassieke interieurs geeft dit een schitterend en zeer luxueuze uitstraling. Door het olien oogt uw vloer natuurlijk en mat, waarbij uiteraard het generfde patroon in het hout goed zichtbaar blijft. Ook bij olie kunt u uit diverse prachtige kleuren kiezen. Parketolie beschermt uw houten vloer tegen invloeden van water en andere vloeistoffen, maar ook tegen vervuiling door zand en stof. Wilt u weten met welke middelen u kunt zorgen voor optimaal parket onderhoud? Vraag het gerust aan onze parketteurs!

Behandeling met Olie

Behandeling met Lak

Behandeling met Wax

WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD VOOR EEN GEDEGEN ADVIES

Parket schuren en waxen

Een derde optie is uw parket schuren en waxen. Hiervoor gebruiken we niet de traditionele boenwas, maar een verbeterde variant hiervan: de hardwax. Dit middel is uiterst slijtvast en heeft als bijkomend voordeel dat kleine beschadigingen gemakkelijk lokaal hersteld kunnen worden. Een klein krasje kunt u dus zelf eenvoudig wegwerken. Dit is eerst nog wel zichtbaar, maar later zal ook hier de vloer weer prachtig bijkleuren en is het resultaat uitstekend. Hardwax is verkrijgbaar in ruim 20 tinten en in zowel matte als zijdematte varianten.

Uw parket reinigen in Almere of elders in Flevoland

Op uw houten vloer zit momenteel nog een bestaande, maar verouderde beschermlaag. Als dit parketlak betreft dient uw vloer altijd gerenoveerd te worden middels het parket schuren. Wanneer uw parketvloer voorzien is van olie of hardwax kunt u ook kiezen voor uw parket reinigen. Voorwaarde is dan wel dat uw vloer niet of nauwelijks beschadigd is. Bij het parket reinigen maken onze parketteurs de vloer eerst vrij van het oude beschermmiddel. Daarna is het tijd voor een intensieve en zeer grondige reinigingsbeurt, waarmee al het stof en vuil van het parket verwijderd wordt. Vervolgens brengen we een nieuwe laag olie, lak of wax aan op het hout. Uw vloer is vervolgens klaar om weer vele jaren te schitteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

‘AL RUIM 20 JAAR ZIJN WIJ GESPECIALISEERD IN HET SCHUREN EN BEHANDELEN VAN VLOEREN VOOR PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN’

Parket schuren Zuid Holland
Parket schuren Den Haag

PROJECTEN PARTICULIEREN

PROJECTEN BEDRIJVEN

Werkgebied: Parket schuren Almere

 

Een parketvloer schuren doen wij niet alleen in Flevoland. Ook de omringende plaatsen met een straal van ongeveer 30 km bedienen wij.

Bent u ook opzoek naar een lokale parketteur met ervaring rondom Almere of in omringende plaatsen zoals:

Lelystad, Huizen, Nijkerk, Hilversum, Dronte, Zeewolde Amersfoort, Nijkerk,  Amsterdam, Diemen, Harderwijk, Ermelo en alle overige plaatsen in een staal van 30 km.

 

Ons team van ervaren parketteurs helpen u graag om uw houten vloer weer vakkundig te renoveren! Parket schuren Den Haag is onderdeel van onze hoofdonderneming Schuur Expert