Parket schuren en lakken

Laat uw parket schuren en lakken door een erkend parketbedrijf 

Kies de Expert

9

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wij komen graag voor een vrijblijvende vloerinspectie

9

GARANTIE OP GELEVERD WERK

Goede garantie voorwaarde na oplevering

Vloer schuren door de Expert

Wanneer mijn parket behandelen met lak?

Parket schuren en lakken

Uw parket schuren en lakken kunt u in de provincie Flevoland het beste laten doen door echte professionals. Het is namelijk van belang dat uw vloer weer in een werkelijke nieuwstaat word opgeleverd. Parket Schuren Almere zorgt hiervoor, al meer dan 30 jaar en met veel passie. Wij zijn een parketspecialist met jarenlange ervaring en bieden in Almere en heel Flevoland de hoogste kwaliteit en beste service op het gebied van parketonderhoud. Het schuren en lakken van uw parket heeft een aantal voordelen. Welke voordelen zijn er precies? En is het verstandig om als particulier in uw eigen woning of in uw bedrijf zelf aan de gang gaan met deze toch intensieve klus? Als u kiest voor het zelf uitvoeren, waar moet u dan op letten? En wat mag u verwachten van een professionele vakman wanneer u ervoor kiest om door een professional uw parket schuren en lakken te laten?

Voordelen van het schuren en lakken van parketvloeren

  1. Uw vloer is weer kras vrij. U ziet na een goede schuur- en lakbeurt ook geen scheurtjes en lelijke plekken meer.
  2. Het parket in uw huis schuren en lakken is voordelig voor uw portemonnee. Tenminste als u het parket schuren en lakken op tijd doet of dat laat doen. U hoeft immers geen compleet nieuwe parketvloer aan te schaffen, omdat het parket schuren en lakken uw vloer een compleet nieuwe aanblik geeft. Uw vloer kan er na een schuur- en lakbeurt weer jarenlang tegenaan.
  3. Met een gelakte vloer is uw parket prima bestand tegen vloeistoffen.
  4. Parket schuren en lakken betekent dat u voortaan weinig onderhoud aan het parket hoeft uit te voeren. Gelakte vloeren hoeft u alleen maar te dweilen en stofzuigen en gaan op die manier probleemloos 8 tot 12 jaar mee. Kiest u voor professionele lak in plaats van consumentenlak, dan gaat de parketvloer tot wel 14 jaar mee.
  5. De keuze aan soorten lak is groter dan een aantal jaren geleden en van veel betere kwaliteit. Hierdoor kan de uitstraling van een vloer die met olie is bewerkt nagenoeg benaderd worden.

Wanneer mijn parket behandelen met olie?

• uw vloer ernstig vervuild of verontreinigd is

• u kleurverschil wil weg werken

• u een beschermlaag wilt laten aanbrengen

• u minder stof wil verzamelen op uw vloer

• uw vloer opgeknapt dient te worden

Waar moet u op letten wanneer u zelf deze uitdaging wilt aangaan?

Stel: u wilt zelf uw parket schuren en lakken. Waar moet u dan precies op letten bij het uitvoeren van deze klus om te zorgen dat uw parketvloer er pico bello uit komt te zien? Houdt er rekening mee dat als u kiest voor zelf uw parket schuren en lakken, u een flinke tijd bezig bent. Schuren is niet alleen een tijdrovend, maar ook een lastig werk als u hier geen ervaring mee heeft. Het schuren moet namelijk in etappes gebeuren, van grof schuren naar fijn schuren. Hierbij is het belangrijk dat u weet van welk hout uw parketvloer is, wat de dikte is van het de houten toplaag en in welke mate de vloer beschadigd is.

Vervolgens moet u nadenken over de randafwerking: kiest u voor plinten, afdeklijsten of voor profielen? Ten slotte moet u kiezen of u de vloer laat lakken, of juist wilt bewerken met olie hard-wax. De keuze voor het lakmateriaal heeft vooral te maken met uw persoonlijke smaak: wilt u een matte vloer, een glimmende vloer of juist een extra donker kleurtje creëren? Dit soort vragen moet u stellen om te bepalen hoe u de parketvloer precies afwerkt.

Voordelig en met zekerheden

Het parket schuren en lakken van uw parketvloer is al met al een arbeidsintensieve, tijdrovende klus en en echt precisiewerk. Een flinke klus die u – wat ons betreft – het veiligst, snelst en voordeligst kunt laten uitvoeren door een expert met jarenlange ervaring. U weet dan zeker dat de klus goed en professioneel uitgevoerd wordt en loopt dan niet tegen tijdverlies of extra uitgaven aan.

Een professionele vakman: wat mag u verwachten?

Stel dat u kiest voor Parket Schuren Almere, dan mag u van ons uitstekend werk verwachten. Wij van Parket Schuren Almere zijn zo’n expert. Wij hebben alleen specialisten in ons team, die topwerk leveren. Onze experts staan voor een uitstekende afwerking. Ze schuren uw vloer in diverse lagen, vullen gaatjes en scheurtjes op en indien nodig worden de parketplanken gefreesd. Zodat er geen vuil en kleine restjes stof achterblijven als de vloer eenmaal gelakt wordt, lelijke plekken achterlaten.

Direct een afspraak maken

Na het schuren van uw parketvloer, kunt u ervoor kiezen om de vloer te laten lakken, oliën of u kiest voor hard-wax. Onze medewerkers zullen u hierover adviseren en voorlichten. Zo bieden wij van Parket Schuren Almere een speciale, vroordelige en kwalitatief uitstekende lak aan voor eiken vloeren, die fraaie resultaten oplevert. Neem nu contact met ons op voor meer vrijblijvende informatie, een offerte of een oriënterend gesprek. Wij helpen u graag verder!

Jaren Ervaring

Complete projecten

Onze laatste projecten

Parket schuren en oliën | Woning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amstelveen

Project
Eengezin Woning Amstelveen
40 m² Schuren en Oliën

Datum
18 Mei 2017

Over dit project

Bij deze woning gelegen in hartje Amstelveen hebben we de vloer machinaal 3x geschuurd en voorzien van Royal 2K kleur olie. De olie is in 2 lagen aangebracht zodat deze optimaal bestand is tegen vuil en stof. Ook deze parketvloer is weer als nieuw.

Parket schuren en lakken | Woning Volendam

Onderhouden door Parket Schuren Volendam

Project
Hoekwoning Volendam
56 m² Schuren en Olien

Datum
29 Mei 2017

Over dit project

In deze grachtenwoning in Volendam hebben we een lamel parket bestaande uit stroken grondig geschuurd 3maal en gepolijst. Vervolgens hebben we de vloer voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Wederom een prachtig resultaat.

Parket schuren en oliën | Woning Den Haag

Onderhouden door Parket Schuren Den Haag

Project
Appartement Den Haag
62 m² Schuren en Oliën

Datum
19 Juni 2017

Over dit project

Voor deze eengezinswoning in Den Haag hebben we een massieve visgraatvloer machinaal geschuurd (3x) en gepolijst en vervolgens voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Ook deze vloer hebben wij weer als nieuw mogen opleveren.

Parket schuren en oliën | Tussenwoning Almere

Onderhouden door Parket Schuren Almere

Project
Tussenwoning Almere
32 m² Schuren en Oliën

Datum
6 Juni 2017

Over dit project

Voor deze klant in Almere hebben wij een massieve stroken vloer geschuurd en in de 2 componenten olie van Royl 2K gezet. Na het grondige schuren en behandelen is deze vloer weer als nieuw.

Direct een afspraak maken

Wilt u uw vloer op de korte termijn laten behandelen door een ervaren en betrouwbare expert? Neem dan contact met ons op en plan direct een afspraak in voor een vakkundige behandeling van uw houten vloer. Wij komen graag zo snel mogelijk bij u langs om uw parketvloer die broodnodige make-over te geven. Voor u het weet, straalt uw vloer als nooit tevoren en ziet uw interieur er weer geweldig uit. Wilt u meer weten over ons bedrijf, voor u een afspraak maakt voor het behandelen van uw parketvloer? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel nu met

+31 (0)85-1301477

ONS WERKGEBIED IN EN RONDOM Almere:

Parket schuren Almere beschikt over vele partners die samen als ons gespecialiseerd zijn in het schuren van parketvloeren. Wanneer je opzoek bent naar parket schuren Amersfoort, parket schuren Harderwijk parket schuren Lelystad of parket schuren Hilversum dan komt u wellicht terecht op een van onze andere websites binnen deze regio.

In de regio Noord Holland en u zoekt naar parket schuren kunt al snel uit bij Parket schuren Amsterdam, Parket schuren Haarlem, Parket schuren zaandam tot aan parket schuren Den helder en alle tussenliggende plaatsen Purmerend, Alkmaar of Hoorn.

Lokaal zijn wij gevestigd op adres: Roald Amundsenstraat 156, 1363KH Almere

Call Now Button