Houten vloer laten schuren

DÉ SPECIALIST IN HET SCHUREN EN BEHANDELEN VAN PARKETVLOEREN IN FLEVOLAND ÉN OMSTREKEN

Jaar Ervaring

Vloeren per Jaar

Vloeren behandeld

Houten vloer schuren

Als uw vloer er niet meer mooi uit ziet, kunt u ervoor kiezen een nieuwe vloer aan te schaffen. Na het leggen van een nieuwe vloer, straalt uw interieur als nooit tevoren. Het enige nadeel van het plaatsen van een nieuwe vloer, is dat dit erg prijzig is. Wilt u uw interieur weer laten stralen zonder een groot deel van uw spaargeld uit te geven? Koop dan geen nieuwe vloer, maar investeer in houten vloer schuren.

Waarom uw houten vloer schuren?

Er zijn diverse goede redenen om uw parket te laten schuren. Ten eerste kunt u ervoor kiezen uw vloer te laten schuren als deze ernstig beschadigd is. Door intensief gebruik, door het schuiven met meubels, door de lange nageltjes van uw huisdieren en ga zo maar door. Laat u uw houten vloer schuren en vervolgens behandelen met een product naar keuze, dan straalt uw vloer als nooit tevoren. Ten tweede kunt u ook een nieuwe ‘look’ nastreven bij het schuren van uw houten vloer. Dit doet u door de vloer na het schuren te laten lakken, met een hele lichte of juist hele donkere lak. Het lijkt net of u een nieuwe vloer heeft, maar in feite heeft u gewoon uw oude en vertrouwde vloer in huis liggen. Tot slot kunt u uw vloer laten schuren om de levensduur van de houten vloer te verlengen en zo op de lange termijn geld te besparen. Hoe beter het parket onderhoud, des te langer de levensduur.

Houten vloer schuren: zelf doen of iemand inhuren?

U kunt uw vloer zelf schuren, maar wij raden u altijd aan een expert als Parket Schuren Almere in te huren voor deze klus. Wij kunnen u niet alleen een mooi eindresultaat garanderen, maar werken bovendien een stuk sneller dan u zou doen. Schuurt u uw vloer zelf, dan bent u hier met gemak enkele dagen mee bezig. Huurt u een expert in voor houten vloer schuren, dan hoeft u zelf niets te doen. En toch heeft u aan het einde van de rit een prachtige vloer in huis liggen, die eruit ziet alsof de vloer net uit de winkel komt. Als wij uw vloer aan het behandelen zijn, kunt u gewoon naar uw werk, boodschappen doen of een dagje weg met de kids. Wij zorgen ervoor dat u aan het einde van de dag een prachtige nieuwe vloer in huis heeft liggen. Huurt u een expert in voor houten vloer schuren, dan bespaart u uzelf simpelweg een hoop tijd, energie en gedoe.

Parket schuren
Parket schuren Almere
Z

GECERTIFICEERD PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd.

Z

OFFICIEEL ERKEND SPECIALIST

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

De mogelijkheden van houten vloer schuren

Wij vinden het belangrijk dat iedereen gebruik kan maken van onze dienstverlening. Daarom bieden wij diverse mogelijkheden aan bij het schuren van uw houten vloer. U kunt uw houten vloer na het schuren laten lakken, maar naast parket schuren en lakken is parket schuren en olien ook mogelijk. En wilt u uw vloer na het schuren voorzien van een beschermlaag? Dan laat u uw parket schuren en waxen. Het maakt niet uit op welke manier u uw vloer laat behandelen. Bij parket schuren en olien, parket schuren en lakken en parket schuren en waxen door onze vloerexperts krijgt u altijd een prachtige vloer.

Parket onderhoud en parket reinigen

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare specialist voor parket onderhoud? Dan bent u bij Parket Schuren Almere aan het juiste adres. Wij zijn al sinds 1978 gespecialiseerd in het behandelen van verschillende soorten parketvloeren. We kunnen uw houten vloer een make-over geven, maar het is ook mogelijk de vloer subtiel te onderhouden. Investeert u regelmatig in kleine onderhoudswerkzaamheden aan uw vloer, dan gaat uw vloer vele jaren langer mee. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met parket reinigen. Is uw vloer niet zo zeer beschadigd, maar wel erg vies geworden? Dan kunt u zelf in de weer gaan met allerlei schoonmaakmiddelen, maar u kunt ook gewoon Parket Schuren Almere bellen. Wij sturen direct een reinigingsexpert naar u toe, die pas naar huis gaat als uw vloer voor honderd procent schoon is. Zelfs hardnekkige vlekken waar u al jaren tegenaan kijkt omdat u deze gewoon niet kunt verwijderen, verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Een offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat u ongeveer moet betalen om onze vloerexperts in te huren? Vraag dan geheel vrijblijvend en uiteraard helemaal gratis een offerte aan. Geef aan wat er precies aan de vloer moet gebeuren en wij vertellen u direct welke kosten bij deze werkzaamheden komen kijken. Door een offerte aan te vragen, weet u precies waar u aan toe bent als u gebruik maakt van onze expertise.

Direct een afspraak maken

Wilt u uw vloer op de korte termijn laten behandelen door een ervaren en betrouwbare expert? Neem dan contact met ons op en plan direct een afspraak in voor een vakkundige behandeling van uw houten vloer. Wij komen graag zo snel mogelijk bij u langs om uw parketvloer die broodnodige make-over te geven. Voor u het weet, straalt uw vloer als nooit tevoren en ziet uw interieur er weer geweldig uit. Wilt u meer weten over ons bedrijf, voor u een afspraak maakt voor het behandelen van uw parketvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden, ook over onze werkwijze, de materialen die wij gebruiken bij het behandelen van uw vloer en ga zo maar door. Wij hebben ook parket schuren Lelystad als onderneming. 

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Behandeling met Olie

Behandeling met Lak

Behandeling met Wax

MDF Plinten monteren